O nas


Spoznajte izobraževanje za otroke Brainobrain

Brainobrain je svetovno znana ustanova za izobraževanje otrok, ki že 17 let pomaga otrokom razviti njihove resnične potenciale, ki jih klasično šolstvo običajno pušča ob strani. Metoda Brainobrain otrokom omogoča, da hkrati uporabljajo levo in desno polovico možganov skozi razne tehnike pomnenja in s tem brusijo tako svoje možganske sposobnosti kot tudi življenjske spretnosti.

Iz Indije v 42 svetovnih držav k več 400.000 otrokom.

Metoda Brainobrain prihaja iz Indije in se je zaradi učinkovitosti, enostavnosti in predvsem opaznih učinkov hitro razširila po celem svetu. Trenutno ima Brainobrain kar 925 uspešnih franšiznih centrov po vsem svetu, tudi v državah, kot so Velika Britanija, ZDA, Poljska, Tajska, Norveška, Makedonija, Hrvaška in od leta 2014 naprej tudi Slovenija.

Brainobrain je uspešno preoblikoval življenja že več kot 400.000 otrok po vsem svetu, saj je cilj organizacije čim več otrokom omogočiti uspešnejše, kakovostnejše in predvsem zadovoljno življenje.

Razviti otrokov intelekt do neslutenih razsežnosti

Naše poslanstvo je razvijati intelekt otrok v zabavnem okolju, prilagojenem razvoju možganov, pri tem pa spodbujati otrokove talente in odkriti njegove sposobnosti. Otroke želimo vzgojiti kot vodje, ki so sami odgovorni za svoje življenje z velikim samozavedanjem svojega obnašanja.

Razširiti ljubezen, poštenost, zabavo in srečo do vsakega otroka sveta

Naša vizija je postati občudovanja vredna organizacija pri širjenju štirih, za nas najpomembnejši vrednot: ljubezni, poštenosti, zabave in sreče. Spodbujamo izobraževanje na osnovi srčne kulture. Program, ki smo ga ustvarili za otroke, bo vedno temeljil na naših resničnih vrednotah.

Imate vprašanje, nas želite kontaktirati? Kliknite tukaj >>