Opis centra

Brainobrain Kranj je zaživel septembra 2015 in trenerke Maja, Manca in Jelena si prizadevamo, da vsakemu otroku damo tisto, kar potrebuje za napredek. Računanje na abakus je naš trening možganov, pridno in vztrajno urimo koncentracijo in spomin. Pomembno se nam zdi zavedanje, da lahko napreduje prav vsak in da dobimo in dosežemo toliko, kolikor truda vložimo.

V tem času se je zgodilo toliko čudovitih stvari, ki smo jih doživljali in ustvarjali skupaj! Postali smo pravi zavezniki in prijatelji. Tisto, o čemer se pogovarjamo na srečanjih, tudi vnašamo v naša življenja: samospoštovanje, spoštovanje drugih, solidarnost, vztrajnost. Radi imamo domišljijo, radovednost je pri nas dobrodošla in kreativnosti na široko odpiramo vrata. Vemo, da smo močni skupaj. Zgledujemo se po tistih, ki jih občudujemo.

KAR ZMORE EDEN, ZMOREMO VSI!


Trenerji


Maja Korošak, mag. sociologije
Bila sem piarovka, urednica revije, novinarka in vse se je vrtelo okoli medijev. Potem sem si zaželela več neposrednega dela z ljudmi ter postala družinska mediatorka, svetovalka z Bachovimi cvetnimi esencami in psihoterapevtka. Še vedno rada pišem – članke in knjige, v zadnjem času pa tudi računam. Moja stalnica je učenje, vse ostalo je sprememba. Moja srečna zvezda je moj sin, življenjski moto, ki me pomirja, pa: »Sem, kar sem. Nič več in nič manj.« Ko sem v naravi, se mi zdi svet popoln.

 Manca Bergant Baškovec, dr. med.

Če ne bi bila zdravnica, bi bila pedagoginja. Sem mama štirih otrok in zdravnica in zdaj tudi trenerka brainobraina. Marsikdo se sprašuje, kako je mogoče: zahtevna služba, štirje majhni otroci in še brainobrain. Zame je preprosto. Potrebujem prave izzive in brainobrain je kot nalašč zame. Poučevanje imam v krvi, saj je učiteljica moja mama, zdaj že pokojni oče pa je zasnoval zvezke Računanje je igra. Igriv in sproščen način tudi sama vnašam v poučevanje.

Jelena Bavdek
Ko sem svojo Brino vpisala v brainobrain, sem se nad tem programom navdušila tudi jaz. Iskala sem poti, kako bi se vsega, kar ponuja program, lahko naučila tudi sama. Rečeno mi je bilo, da jeza zdaj edina možnost ta, da postanem trenerka. Ni mi bilo treba dolgo razmišljati in kmalu sem se udeležila izobraževanja za trenerje. Danes uživam ob tem delu z otroki, navdušena sem nad tem, da kot trenerka lahko opazujem in sodelujem v njihovem razvoju in napredku. Po rodu sem Srbkinja in v Beogradu sem diplomirala na Ekonomski fakulteti, smer marketing. Poslovna pot me je iz Beograda vodila na Dunaj, ljubezenska pa naprej v Kranj. Od malega obožujem številke in miselne izzive in tako z veseljem delim to svoje znanje naprej otrokom.


Urnik

 PonTorSreČetPet
16.00 - 18.00POLNOPOLNO  Nadomestne ure,
predstavitve
16.00 - 18.00 POLNOPOLNO  
18.00 - 20.00POLNOPOLNO  Nadomestne ure,
predstavitve
18.00 - 20.00 POLNO