Izobraževanje je eno od področij, ki v tem sodobnem času zagotavlja izjemne možnosti za rast. Vsakemu staršu veliko pomenijo možnosti za učenje, ki jih ima njegov otrok. Svetovno prebivalstvo se izjemno hitro veča, zato se soočamo z izrednimi potrebami po rešitvah svetovnih problemov, ki so iz dneva v dan večji.

Obupno potrebujemo vodje, pa ne zgolj njih, temveč vse, ki znajo razmišljati s svojo glavo.

To odgovornost delno prevzemamo na svoja ramena, saj vsakega posameznega otroka v mreži Brainobrain učimo hitrega in učinkovitega učenja, domišljije, osredotočanja … naučimo ga, da možgane uporablja učinkoviteje kot kdor koli drug. To je poslovna priložnost, v katero smo se usmerili. 

Mreža Brainobrain centrov se  iz dneva v dan veča.  Brainobrain je odlična poslovna priložnost za podjetne ljudi, ki s strastjo pristopajo k izobraževanju in otrokom. V Kolikor ste v iskanju dobre poslovne ideje in želite postati samostojni,  vam nudimo možnost poslovnega sodelovanja po principu franšize. Franšizni model vam omogoča, da uživate v lastnem poslu z zavedanjem, da smo tukaj za vas.


PROFIL KANDIDATA/KE - kvalitete, ki jih iščemo:


  • So otroci in izobraževanje vaša strast
  • Ste visoko motivirani in proaktivni
  • Si želite sami razporejati svoj čas
  • Ste sposobni investirati minimalna finačna sredstva


 Če se nam želite pridružiti ali pa prejeti več informacij, pišite na External link opens in new tab or windowinfo@brainobrain.si ali pokličite na 040 461 955.Vaš Brainobrain